dimarts, 7 de juliol del 2009

NOTICIES

A vegades, sona el telèfon, o reps una carta o un mail que no esperes, una noticia i generalment quan és així de cop, no és pas ni bona, et remou la panxa, et fa pensar, et sents el cor bategar.
Moltes vegades et recorda el passat, altres et canvia el present i et dibuixa un nou futur. A vegades hi ha noticies que no et deixen indiferent, i et fa reflexionar de perquè una cosa et pot afectar tant.
Des del Present et pots adonar molt millor del camí que portes recorrent, i sent fred pots treure conclusions d’accions que has pres i que potser, a tu, i només a tu, t’han afectat. Quantes vegades una acció, una noticia sembla insignificant pels demés i a tu et marca, i ho és perquè afecta al teu jo més interior, als teus sentiments, a una acció que et va passar. Intentem viure el present, perquè és tan sols el que existeix però quan el passat ens pica a la porta, moltes vegades ens remou tot.
El passat quan el revius sembla diferent, és cert, es torna present però també o meravellós o odiant, el facebook ens ha portat en molts casos a recordar coses de fa anys i molts s’han llençat de cap i d’altres han preferit fugir.
A vegades hi ha noticies que et fan pensar si el camí que has pres a la vida era l’adequat, si havies d’estar ocupant el lloc que ocupes a la societat o calia donar un d’altre diferent. Hi ha moments a la vida que ens canvien, en una trucada, en un segon, tot pot ser diferent, i moltes vegades no estem preparats, per un futur incert, o per recordar un passat que ja donaves per superat.
La vida ens canvia i a vegades en segons...

1 comentari:

Montse ha dit...

m'agrada molt com escrius i com reflexiones... aniré passant per aquí... si em deixes...
bona nit...