diumenge, 28 de setembre de 2008

COMENCEM !!!

Hola,

Doncs si, comencem, i la única forma que tinc per començar les coses és presentant-me, m’imagino que aquest blog, com la majoria, són llegits per persones que ja em coneixen, però i si per casualitats de la vida, arriba algun comentari a un tercer?
Doncs sóc l’Eduard o Edu, bé.. aquest és el meu nom, però qui sóc potser és més complicat explicar-ho que dient només un nom. Sóc el marit de l’Ainhoa? El pare de l’Albert i l’Aina? El Fill de la Mercè i en Lluís? Sóc jo i punt i potser ja tindreu temps de coneixem... i els que sabeu de la meva existència espero que em podreu conèixer millor.
Hi ha qui dirà mira el marit de, el fill de, el germà de o el pare de, altres que si sóc el cap de personal de o el profe de la UOC la realitat és que això tan sols em diu quin lloc ocupo en la societat o en que dedico el meu temps laboral, però en cap moment em defineix com a persona.
I per què un Blog? Doncs i per què no? Tota la vida xerrador, explicant coses, dient coses que em passen, imagino o penso, potser ha arribat el moment de que aquestes coses quedin paleses en algun lloc. Crec que el parlar és un signe d’altruisme, jo ja conec els meus pensaments, les meves idees, el meu saber, però i si poden arribar a un tercer? I si hi ha algú que li pot ajudar tot allò que penso?. Darrera de tot sempre hi ha una part molt egoista. Que maco deu ser saber que te’n vas a dormir sabent que algun pensament teu ha ajudat amb algú
I per què ara? Vinc inspirat per l’escriptor Robin S. Sharma, l’escriptor del llibre el monjo que va vendre el seu ferrari o Èxit una guia extraordinària entre d’altres, aquest home ha agafat les seves idees i les ha plasmat en diversos llibres, la gent els ha llegit, i ha aconseguit ajudar a la gent. Aquest home és un sant !!! si un llibre de 200 pàgines és capaç de transformar a la gent, de fer-te pensar i fer-te veure la llum.. És genial.
No crec que aconsegueixi gaire cosa jo, però de moment la il·lusió està aquí i si puc ajudar amb algú. Ja haurà valgut la pena.

3 comentaris:

Miki ha dit...

T'has deixat que apart de marit, pare i fill , ets president del Tomeu.

Miki ha dit...

T'has deixat que apart de marit, pare i fill , ets president del Tomeu.

Júlia ha dit...

Doncs anims i endavant, perque no?