dilluns, 19 d’octubre del 2009

PARLEM DE SEXE



Dilluns, comencem bé dilluns, el començar és molt important, començar un dia una setmana, un mes, de forma positiva t’ajuda, clar que tot pot canviar però de moment tu agafes el toro per les banyes i decideixes com vols començar, quin és el camí que vols començar dominant tu, sense que ningú ni res et digui com l’has de començar, sense que siguis una simple titella esperant el designis d’un tercer.
I avui dilluns, que millor que començar parlant de sexe? Que ningú miri amb cara rara, de fet no sé per què tenim el sexe com un tabú (gran frase.. sempre parleu del mateix.... o la típica és que els homes només teniu això al cap) de fet tots som producte del sexe, són fruit d’un acte sexual i per tant a la llarga és de lo que més orgullosos hauríem d’estar. Perquè formen part d’aquesta activitat. Per tant homes i dones sexuats i sexuals del meu bloc us convido a fer una activitat.
Durant un instant, tanqueu els ulls i imagineu-vos allò que més calent us fiqui, des d’una posició del kamasutra, una vetllada romàntica, una trobada fortuïta en un lloc inapropiat, etc. Vull que us deixeu anar per les vostres fantasies, en una fantasia eròtica i quan ho hàgiu aconseguit.... si sou capaços, freneu una mica i analitzeu-vos, mireu com esteu, com teniu el cos? Els vostres instints, la temperatura corporal? La suor? Fixeu-vos, és real el que heu pensat? Però el vostre cos com ha reaccionat? La ment no distingeix entre el pensament i la realitat, per ella és tot el mateix, d’acord que la intensitat d’una realitat no la dona un pensament, però això ja depèn dels graus de concentració de cada persona. Per tant si arribem a la conclusió que la nostra ment pot fer que el nostre cos visqui coses com si fossin realitat, apliquem-ho, però no ho apliquem tan sols en pensament sexuals sinó en tots aquells que ens portin felicitat, repòs, tranquil•litat, tot allò que m’aporti coses positives dins la meva vida. Què em dona tranquil•litat? Hi ha algun lloc que hagi estat que m’aporti pau? Recorda-ho i quan estiguis nerviós, automàticament treu-lo a la teva ment. He tingut moments de felicitat amb la persona que estic discutint? Treu-lo, recorda-ho i tot frenarà. Però com el bon sexe, no et quedis amb la imaginació, practica-ho, escolta música que et relaxi, cerca llocs que et donin tranquil•litat, tingues moments amb la parella, els amics i companys, fes coses que no oblidis, fes coses que tan sols recordar-ho t’aportin coses perquè allò que t’aporta no és tan sols per al moment que ho estàs vivint sinó per sempre.
Vinga, que vaig llençat.. seguim amb les reflexions sexuals de dilluns, una ejaculació té entre dos-cents i cinc-cents milions d’espermatozoides, de tots aquests tan sol arriba un, el més llest, més fort, més intel•ligent. A sobre es fecunda i amb el temps naixem nosaltres. Atenció de dos-cents a cinc-cents milions guanya un i qui va ser aquest un? NOSALTRES. Després tindrem la barra de quan ens enfadem dir que som uns inútils, uns fluixos etc. Senyors si l’oposició més difícil del món ja l’hem fet. Després diuen que és difícil guanyar un euromilió, jo senyors, considero que és més fàcil. Crec que no som conscients que el partit més difícil de la nostra vida el varem jugar el dia que ens van fecundar, si varem ser capaços de lluitar contra milions i milions, varem guanyar i a sobre fecundar.... tot el que vingui ara no pot ser tan complicat, segueixo sent la persona llesta, intel•ligent i forta capaç de vèncer milions i milions d’iguals. Qui em pot frenar? Hi ha alguna altra oposició? Comencem la setmana com un espermatozoide guanyador, que és el que som, no hi ha qui ens freni, i fecundem la vida amb la nostra forma de ser, els nostres pensaments i els nostres actes, que per això hem vingut a la vida i varem ser millors que els nostres iguals.