dijous, 8 d’octubre del 2009

PER QUÈ VIVIM?

Mira’t un moment, per què tens la roba què portes? Per què me l’he comprat, perquè m’agrada, perquè me l’han regalat. Visc en aquest pis, perquè volia un per la zona i amb tantes habitacions..... per a tot tenim motius.
I si us pregunto per què vivim? Quina és la resposta? Què ens el que ens mou a viure? Què és el que ens mou a despertar-nos cada dia?. Ens despertem perquè cal anar a treballar, treballem per tenir diners i tenim diners per poder viure durant el dia a dia que consta d’aixecar-se per anar a treballar i arribar....... però que estem fent !!!!!!!!!!!
Hem de despertar per algun motiu més, quelcom que ens porti que sobrepassi una obligació, hem de treballar per algun motiu que vagi més enllà que la simple obligació de fer el que toca. Hem de viure la vida perquè té un sentit viure-la perquè té objectius, perquè vull d’ella quelcom. La felicitat no pot ser un objectiu a la vida sinó un camí per fer d’ella el que vulguis. Desperta i mira’t avui estàs decidint que et fiques de roba, mires quin cotxe tens, el teu pis, estàs decidint la teva façana però si no saps per què vius alguna cosa falla, perquè senyors la vida és el més important que tenim i no sabem per a que serveix. Cal preguntar-nos que volem fer d’ella, cap a on volem anar? Que en vull treure? M’agrada aixecar-me aviat i escriure, pensar que no estic depenen de la feina a l’hora d’aixecar-me, que em mou veure sortir el sol i escriure, em mou somiar despert i pensar que algú li pot ajudar el que escric, que no és més que les reflexions d’allò que he pogut llegir d’autors... de gent que s’han tornat immortals, per la seva tasca, pel que han aconseguit... per a què vivim? Sabem per a què vivim? Matins . Si ... Matins . No La pregunta del dia
Adjunto la meva primera entrevista

2 comentaris:

Nani ha dit...

Ens despertem perquè anem a treballar.....
Vaig a treballar perquè el treball em realitza, perquè m´ho passo bé amb els companys, perquè em fa crèixer com a persona... i a més a més, em fa guanyar diners per viure d´una manera digne.
Quan sóc feliç no em qüestiono el perquè visc. Visc, gaudeixo i vull continuar així.
Què et falta, q et sobra..

Babunski ha dit...

Per què Vivim? Per culpa de la unió de 2 cèl·lules que mitjançant un procés fisiològic ha anat desenvolupant-se fins adoptar la nostra forma. Així de simple.